2 kommentarer om “Protokoll fra NBF STs Årsmøte 2014

  1. Hei!
    Jeg leste gjennom referatet fra årsmøtet. I etterpåklokskapens tegn så vil jeg bare antyde at kjønnsbalansen i styret virker noe i ubalanse. Det er ikke noe styret kan noe for, men utad kan det virke som om NBF, ST. er kjemisk fri for gutter, men det stemmer jo ikke. Ikke helt i vertfall ….

  2. Hei 🙂 Takk for henvendelsen, Trygve.

    Vi vil gjerne ha flere menn inn i styret. Det var foreslått 1 mann til valg på siste årsmøte og han ble valgt inn. Tradisjonelt har styret avspeilet medlemsmassen med 1-2 menn i styret og resten kvinner. Det er jo slik i Bibliotekbransjen for øvrig også. Vi vil be den nye valgkomiteen legge vekt på dette ved neste valg.

    Mvh. Thrine Merethe Broch, leder NBF Sør-Trøndelag

Det er stengt for kommentarer.