Medlemsmøte i Skaun onsdag 27.11.2019 kl 18.00

Lørdag 2.november åpna Skaun folkebibliotek sitt nye bibliotek i Bautaen kulturhus sammen med ungdomsskolen, kulturskolen og storstue.

Biblioteksjef Elin Berge vil vise oss huset og orientere om veien fram til målet og tanker om drifta framover (samarbeid, fellesområder og meråpent). NBF Trøndelag spanderer varm mat som vil være Chili con carne, både med og uten kjøtt. På grunn av servering ønsker vi påmelding innen søndag 24.november og helst så snart som mulig.

Påmelding sendes: nbftrondelag@gmail.com

Transport: Buss 310 fra Prinsens gate. P3 kl. 17.21 og er på Børsakrysset E39 kl.17.48 og med retur kl.20.21. Bussen er i Trondheim, D2 kl. 20.58

Våre medlemmer bor spredt og det er lange avstander. Vi planlegger derfor også et medlemsmøte i norddelen av fylket.

Velkommen til de som har mulighet!

Hilsen styret i NBF Trøndelag